Υπηρεσίες Πληροφορικής ΙΤ και τηλεπικοινωνιών

Μέσα από την συνεχή κατάρτιση των στελεχών μας στις νέες τεχνολογίες , την πείρα και την τεχνογνωσία μας, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Τηλεπικοινωνιακά Έργα FTTH,Copper, LLU, DSLAM

Υποστηρίζουμε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας για περισσότερο από 10 χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες (field service) τεχνικών πεδίου, εγκατάστασης και συντήρησης υποδομών. Από το 2020 και μετά εγκαθιστούμε FTTH.

Δίκτυα δομημένης καλωδίωσης

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή δομημένων καλωδιώσεων με παθητικό εξοπλισμό παρέχοντας 20ετή εγγύηση για μεγάλες εγκαταστάσεις.

Network Engineering and IP Telephony

H εταιρεία μας αναλαμβάνΕΙ την υποστήριξη του δικτύου σας. Εγκαθιστούμε κορυφαία brands όπως Mikrotik, Ubiquiti, Aruba, Tp-Link, Cisco, Grandstream κ.α

Ασύρματα δίκτυα μεγάλης εμβέλειας

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση ασύρματων δικτύων για ζεύξεις μεγάλων αποστάσεων περισσότερων από δυο σημείων καθώς και ασύρματα δίκτυα σε επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους για πολλούς χρήστες. Δουλεύουμε με κορυφαία brands όπως Mikrotik, Ubiquiti, Aruba, Tp-Link κ.α

Ασφάλεια Δικτύων Η/Υ

Οι παραβιάσεις δεδομένων των επιχειρήσεων συνεχίζουν να γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες και επιζήμιες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση - Ψηφιακή Ωρομέτρηση προσωπικού

Η εταιρεία ως συνεργάτης της EpsilonNet μας αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση των cloud εφαρμογών Epsilon Smart . Επίσης αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ψηφιακής ωρομέτρησης προσωπικού.

IP & CCTV Cams Broadband & Digital TV

Εκπαιδευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουνε την εγκατάσταση συστημάτων IP, CCTV καμερών και Broadband TV.

Ψηφιακή υπογραφή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση και εγκατάσταση της ψηφιακής σας υπογραφής, άμεσα και υπεύθυνα.

Επισκευές Η/Υ & Βλάβες Internet

Εκπαιδευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουνε την επισκευή ή εγκατάσταση του υπολογιστή και των εφαρμογών σας στο χώρο σας ή στα εργαστήρια της εταιρείας μας και τεχνικοί δικτύων δίνουν λύση σε βλάβες δικτύου όπως αργό internet ή αποσυνδέσεις, αλλαγή κάθετης καλωδίωσης κ.α